Studiereizen is studie in beweging.

STUDIEREIZEN

PR-Education organiseert samen met haar Deense partners studiereizen van en naar Denemarken.

Wij verzorgen studie- en inspiratiereizen op elk gebied en zijn gespecialiseerd in reizen op het gebied van leiderschap, team- en organisatieontwikkeling, sport, educatie en pedagogiek. Hierbij voldoen wij aan de criteria voor het Erasmus+ programma.

PR-Education biedt u een traject aan die geschikt is voor welk doel u ook heeft, zolang deze maar gericht is op het verbeteren van uw team,  organisatie, netwerk en/of professionaliteit.  

De programma’s worden op maat gemaakt op basis van uw wensen en leerdoelen.

Everything becomes a little different as soon as it is spoken out loud.

Your turn to make a move

Doof uw inspiratie en verbeeldingskracht niet uit, wordt geen slaaf van het model.

Denemarken is op veel gebieden gidsland en zeker op het gebied van sport en pedagogiek. Elke studiereis heeft de kennis van onze deelnemers verrijkt en voldoende handvaten en inspiratie gegeven om er in de eigen werkomgeving mee aan de slag te gaan.

Rendement op sport (SROI) is bijzonder hoog

Verenigingen leren mogelijkheden om hun maatschappelijke rol nog beter te vervullen.

Verenigingen leren mogelijkheden om hun maatschappelijke rol nog beter te vervullen.
Ontdek meer

In april 2023 organiseerden wij een studie-, inspiratie en netwerkreis op het gebied van sport, waarin we dieper in zijn gegaan op het succes van de Deense sportwereld. Deze reis is een voorbeeld voor wat wij u kunnen bieden.

Sport is in Denemarken prioriteit, wat zich vertaald in een professionele structuur, een goed accommodatiebeleid, krachtige verenigingen en aansprekende resultaten. Bezoek onze speciale Studiereis Denemarken pagina voor meer informatie.

Nieuwe blauwdruk voor sport en bewegen

Vier pijlers voor een vitaal Nederland

Ontdek meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.